Menu

Master & Master 🤝 s námi

Na Zátorách 7

170 00 Praha 7-Holešovice

🥐

Bistro Stolek ROXOR

Bistro stolek Roxor je vhodný pro použití jak venku, tak i uvnitř. Je vyroben z práškově lakované nebo pozinkované oceli. Jeho centrální podnož je z tyčí, které se používají jako výztuže do betonu. Stolek má desku vyrobenou z recyklovaného plastu. Tento stolek je k dispozici ve dvou různých barvách a rozměrech, ale rádi je pro vaše bistro vyrobíme i v jiném barevném provedení. Kromě stolků zahrnuje kolekce Roxor také židle a barovky, a hodí se tak i pro komerční a restaurační zařízení.

Design Jiří Pelcl

V projektu:
Supernova Bakehouse


SUPERNOVA BAKEHOUSE, PRAHA

V přízemí studentského domu v Holešovicích byla otevřena nová kavárna s pekárnou. Přáním investora bylo vytvořit moderní prostředí na setkávání se lidí v různou denní i večerní dobu. Prostor byl koncipován tak, aby nabídl také možnost zorganizovat různé pop-upy nebo vernisáže.

Pekárna Supernova se nachází v parteru studentského domu Fizz House v pražských Holešovicích. Stavba budovy byla dokončena v roce 2020, nové prostory byly tedy přebrány ve stavu shell & core. Záměr investorů se skvěle setkal s touto lokalitou, kam zajímavý koncept vnesl nový život.

Dalmatian

Stolek z našeho recyklovaného plastu

Nevyužitý plast z továren jsme doslova přetavili v kolekci stolků do interiéru i exteriéru. Stolky Dalmatian (česky Dalmatin) jsou vyrobeny z odpadu, který vzniká v továrnách při výrobě plastových obalů a jiných výrobků. Tomuto materiálu, který je sice čistý, ale zůstal by jinak nevyužitý, studio Palma de Alma vdechlo druhý život v podobě tvarově jednoduchého, ale přitom nápaditého designu. K názvu designérky inspiroval samotný dekor materiálu. Nahodilé černé flíčky hezky doplňují geometrickou bílou formu stolku.


Kolekci Dalmatian tvoří stolky ve dvou velikostech, které fungují skvěle samostatně i ve dvojici. Údržba stolků je nenáročná a díky materiálu, ze kterého jsou vyrobeny, jsou prakticky nezničitelné a vydrží Vám navěky. Majitelé konferenčního stolku Dalmatian tak získají do interiéru originální design, během jehož výroby se podařilo zachránit pár kilo plastu a přetavit ho v něco hezkého a praktického.